Events for November 2020

Loading Events

Event Category

Day

Time

Events for November 2020

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Events for November 2020

Calendar of Events

Calendar of Events
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Del | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: Intro to Rope Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Oly – Matt

8:30 pm: F10 Foundations – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

12:00 pm: F10 Foundations – Martin | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 minutes

6:30 pm: F10 Fitness – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

5:00 pm: Member Guest Night

8:30 pm: Partner Yoga – Doris | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

9:00 am: F10 Advanced – Hillary | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Del | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

12:00 pm: F10 Foundations – Martin | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 minutes

6:30 pm: F10 Fitness – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

5:00 pm: Teachers’ Night

6:00 pm: Parents’ Night Off

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Del | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

12:00 pm: F10 Foundations – Martin | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 minutes

6:30 pm: F10 Fitness – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Del | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

12:00 pm: F10 Foundations – Martin | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 minutes

6:30 pm: F10 Fitness – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:00 pm: Parents’ Night Off

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Del | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

Belay Lesson: Intro to Climbing

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 minutes

6:30 pm: F10 Fitness – James | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

5:00 pm: Member Guest Night

8:30 pm: Partner Yoga – Doris | 60 min

Belay Lesson: Intro to Climbing

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

+ Export Events
https://planetgranite.com/sv/calendar/?ical=1