Loading Events

Event Category

Day

Time

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Events for January 2019 › Fitness

Calendar of Events

Calendar of Events
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

9:00 am: F10 Basics – Alejandro | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: ** CANCELLED – New Year’s Eve** Total Body Fitness

5:30 pm: Abs & Core – Class Cancelled-New Year’s Eve

6:30 pm: F10 Fitness – Class Cancelled-New Year’s Eve

7:30 pm: F10 Alpine – Class Cancelled-New Year’s Eve

6:30 am: **Cancelled** F10 Fitness

12:00 pm: F10 Basics – Class Cancelled-New Year’s Day

5:30 pm: **Cancelled**Total Body Fitness

6:30 pm: **Cancelled** F10 Fitness

7:30 pm: **Cancelled** 20-20-20

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – | 45 min

5:30 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Alejandro | 60 min

12:00 pm: ***Cancelled***F10 Basics – | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Hillary | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

9:00 am: F10 Strength – Matt | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min

9:00 am: F10 Basics – Alejandro | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – Hillary

5:30 pm: Abs & Core – Melissa D | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Aaron | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Aaron | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Hillary | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – Hillary | 60 min *** SUB James***

5:30 pm: Total Body Fitness – James | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Bren | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – | 45 min ***SUB Mike***

5:30 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – | 60 min *** SUB James***

6:30 am: F10 Fitness – Heather | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – | 60 min *** SUB James***

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Hillary | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

9:00 am: F10 Strength – Matt | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min

10:00 am: F10 Fundamentals

9:00 am: F10 Basics – Alejandro | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – Hillary

5:30 pm: Abs & Core – Melissa D | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Aaron | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Aaron | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Hillary | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – Hillary | 60 min *** SUB James***

5:30 pm: Total Body Fitness – James | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Bren | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – | 45 min ***SUB Mike***

5:30 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – James | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Alejandro | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – James | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min ***SUB James***

7:30 pm: 20-20-20 – Hillary | 60 min ***SUB James***

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

9:00 am: F10 Strength – Matt | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min ***SUB Aaron***

9:00 am: F10 Basics – Alejandro | 60 min ***SUB Tinh***

11:30 am: Drop-In Climbing Session

12:30 pm: Drop-In Climbing Session

1:30 pm: Drop-In Climbing Session

2:30 pm: Drop-In Climbing Session

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Hillary | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – Hillary | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – James | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Bren | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – | 45 min ***SUB Mike***

5:30 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Alejandro | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Hillary | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

9:00 am: F10 Strength – Matt | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min

9:00 am: F10 Basics – Alejandro | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – Hillary

5:30 pm: Abs & Core – Melissa D | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Aaron | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – Aaron | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Hillary | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – Hillary | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – James | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Bren | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Total Body Fitness – | 45 min ***SUB Mike***

5:30 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Ruben | 60 min

7:30 pm: F10 Alpine – | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Alejandro | 60 min

12:00 pm: F10 Basics – | 60 min

5:30 pm: Total Body Fitness – Aaron | 45 min

6:30 pm: F10 Fitness – Hillary | 60 min

7:30 pm: 20-20-20 – Hillary | 60 min

6:30 am: F10 Fitness – Martin | 60 min

12:00 pm: Abs & Core – Aaron | 45 min

9:00 am: F10 Strength – Matt | 60 min

10:00 am: F10 Alpine – Hillary | 60 min

+ Export Events
https://planetgranite.com/sv/calendar/?ical=1